Teknoloji

Netflix Türkiye abonelik fiyatlarında yeni artış!

Netflix Türkiye ani bir karar alarak abonelik fiyatlarını ciddi oranda artırdı. Yılın ilk artışı da fiyatlarla birlikte beklenmedik bir şekilde arttı.

Netflix Türkiye, iki yıl öncesine kadar Temel planda 26,99 TL, Standart planda 40,99 TL, Özel planda ise 54,99 TL fiyat belirlemişti. Daha sonra bu fiyatlar artmaya başladı. Temel plan 37,99 TL, Standart plan 57,99 TL, Özel plan ise 77,99 TL olarak belirlendi. Şirket burada durmamayı seçti. Yine aynı yıl fiyatlarda önemli bir artış daha yaptı. O dönemde Temel plan 45,99 TL’ye, Standart plan 69,99 TL’ye, Özel plan ise 93,99 TL’ye satın alınabiliyordu. Daha sonra hepsinin üzerine ilave bir artış daha yapıldı. O dönemde Temel planın aylık fiyatı 63,99 TL, Standart planın aylık fiyatı 97,99 TL, Özel planın aylık fiyatı ise 130,99 TL’ye çıkarıldı. Son güncelleme sonrasında Temel plan aylık 99,99 TL, Standart plan 149,99 TL, Özel plan ise 199,99 TL olarak açıklandı. Bugün açıklanan yılın ilk zammı kapsamında Temel planın aylık 119,99 TL, Standart planın 176,99 TL, Özel planın ise 229,99 TL gibi dudak uçuklatan fiyatı bulunuyor.

Türkiye’de son günlerde bazı hizmetler de artış gösterdi, örneğin S Sport Plus fiyatını artırmaktan çekinmedi. Üzücü ama sürpriz olmayan bu artışa ilişkin şirket tarafından gönderilen açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: “Sevgili S Sport Plus kullanıcıları, 2018 yılından bu yana siz sporseverlerin spor izleme alışkanlıklarına değer katıyor, dünya sporunun önde gelen yıldızlarının, dünyanın en uygun lig ve şampiyonalarının ilham verici hikayelerini 800 saatten fazla video izleme deneyimiyle sunuyoruz. Her ay canlı yayınlar. 2024 yılında S Sport Plus’ta izleme deneyiminizi zenginleştirmek için kanal ve içerik çeşitliliğimizi artırarak çalışmaya devam edeceğiz. Son dönemde maliyet yapısındaki değişiklikler ve enflasyona bağlı artışlar nedeniyle paket fiyatlarımızı güncellemek zorunda kaldık.

Netflix Türkiye abonelik fiyatlarını artırdı!

Halihazırda kullanmakta olduğunuz S SportPlus aylık paketinizin kullanım süresi sona erdikten sonra 6 Şubat 2024 tarihinden itibaren yapılacak yenileme işlemlerinde güncel aylık paket satış fiyatı 99,99 TL (KDV dahil) olacaktır. S Sport Plus Aylık Paketinizi sonraki dönemlerde yenilemek istiyorsanız üyeliğinizi ve ayarlarınızı yönettiğiniz “Üyelik Bilgileri” menüsünden üyelik paketinizi yönetebilirsiniz. Plus’ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, spor tutkumuzu daha uzun yıllar birlikte yaşamayı dileriz. Plus’ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, spor tutkumuzu daha uzun yıllar birlikte yaşamayı dileriz. Keyifli seyirler…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu