Haber

Esenyurt’ta Vicdansız Anne Çocuğuna Şiddet Uygularken Kendisini Uyaran Komşusunu Tehdit Etti

Esenyurt’ta vicdansız bir anne, çocuğuna şiddet uygularken kendisini uyaran komşusuna, “Kendi çocuğumu öldürsem bile bu benim hakkım” dedi. Zavallı çocuğun çığlıkları ve annenin kan donduran sözleri an be an cep telefonu kamerasına kaydedildi. Oyunculuk yapan ekipler, anne GA’yı gözaltına aldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt’un Piri Reis Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu kadın çocuklarına birden fazla şiddet uyguladı. Küçük çocukların çığlıklarını duyan komşu, hanımın kaldığı daireye seslendi. Adam, hanımın çıkmasını beklerken kendi kendini uyardı, “Oğlum yapma, bize benziyor.” Bunun üzerine anne, “Ben kendi çocuğumu öldürsem bile bu benim hakkım” diye cevap verdi. Şiddete uğrayan çocuğun çığlıkları ve annenin kan donduran sözleri yan evde oturan komşuların cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Görüntüler üzerine polis harekete geçti

Videonun sosyal medyada yayılması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ailenin bulunduğu yere giden gruplar, anne ve iki çocuğunu alarak polis merkezine götürdü. Anne GA suçlamaları reddederken, “Eşimi kaybettim, iki çocuğumla yalnız yaşıyorum ve bazen çocuklarımla tartışıyoruz” dediği öğrenildi. Annenin ifadesinin alınmaya devam edildiği öğrenildi.

“Sözlü ve fiziksel şiddet”

Olayı cep telefonuyla kaydeden komşu Ömer Şentürk, “Videoyu sosyal medyada paylaşan benim. Bu olay 2 yıldır oluyor. İlgili makamlara gittik. Biz de üzüldük. Olayın böyle olduğunu söyleyen küçük erkek çocuk, “İki yıldır bu sesleri duyuyoruz, annesi çocuklara şiddet uyguluyor. Bugün yine seslerden sözlü ve fiziki şiddet olabileceğini düşündük ve telefonu elimize alıp yaşananları kaydettik” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu