Haber

Lösemili Genç Kızın Voleybol Hayali Antalyaspor’da Gerçekleşti

Antalya’da lösemi tedavisi gören Aleyna Karartı, tedavisi nedeniyle ara verdiği voleybolcu olma hayalini Antalya Spor’da gerçekleştirdi. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve yöneticilerin konuğu olan Aleyna, Dekorayos Antalyaspor voleybol takımını ziyaret ederek bir süre idmanlara katıldı.

Antalya’da okuduğu lisenin voleybol takımında oynarken voleybolcu olma hayali kuran ancak yakalandığı lösemi hastalığı nedeniyle bu hayalini erteleyen 17 yaşındaki lösemi hastası Aleyna Karartı konuk oldu. Antalyaspor’un. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Ahmet Uluç Spor Salonu’nda antrenman yapan Dekorayos Antalyaspor voleybol takımının antrenmanını Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve yönetim kurulunun konuğu olarak ziyaret eden Aleyna Karartı ve ailesi, orada duygusal anlar yaşadı. .

“Hayalini gerçekleştirecek”

LÖSEV Antalya İl Koordinatörü Ercan Karalar, İl Koordinatör Yardımcısı Hasret Uğurel, babası İbrahim ve annesi Hasret Karartı ile birlikte Antalyaspor’u ziyaret eden Aleyna Karartı, 1 yıl önce okulda voleybol oynarken kendisine Akut Miyeloid Lösemi (AML) tanısı konulduğunu belirtti. Takımına gelerek, “Sabırsızlanmadan” daha önce voleybol oynuyordum. Profesyonel voleybolcu olma hayalim vardı. Hastalığımı tamamen atlattığımda hayalimi gerçekleştirmek için tekrar deneyeceğim” dedi.

“Sonuna kadar mücadele edecek”

Antalyaspor’la antrenmana çıktığında çok duygulandığını ve heyecanlandığını belirten Karartı, “Umarım benim mücadelem diğer çocuklara da örnek olur. Mücadeleden hiçbir zaman vazgeçmedim. Antalyaspor’a gelmem mücadeleme önemli katkı sağlayacak. hastalık. Moralimi yüksek tuttuğumda gerisi gelir. Salonun duvarında yazan sözler ‘Sonuna kadar mücadele edin’.” “Yazıda beni anlatıyor. Ben de mücadele ediyorum ve kazanacağım. LÖSEV beni ve ailemi destekliyor ve bizi yalnız bırakmıyor. Kayıtlı hastası olduğum LÖSEV’e de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“Antalyaspor Aleyna’nın yanında”

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Antalyaspor’un sadece sportif faaliyetler yürüten bir kulüp olmadığını, aynı zamanda Antalya’da sosyal faaliyetler ve sorumluluklar için de var olduğunu belirtti. Önder Boztepe, “Aleyna savaşçı bir kişiliğe sahip. Hastalığı büyük ölçüde atlatmayı başardı. Umarım ağustos ayında tamamen atlatmış olur. Hastalık riskini tamamen atlattıktan sonra kulübümüzün kapıları açılıyor. Aleyna’ya her zaman açık olacağız, ne kadar faydamız olursa olsun Aleyna’nın yanında olmaya devam edeceğiz. LÖSEV “Aleyna ile işbirliğimiz bugün, yarın da bir başka çocuğumuz aracılığıyla devam edecek. Antalyaspor olarak 25. yılında da sevgi, uyum ve umut dolu mücadelelerinde yanlarında olacağız” dedi. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu