Teknoloji

Dark Souls Netflix Animesi Yolda Olabilir

Dizi ve sinema ilhamını oyunlardan almaya devam ediyor. Pek çok oyun uyarlaması yolda olsa da listeye eklenen son oyun uyarlaması Netflix’in Dark Souls animesi olacak gibi görünüyor. Oyun dünyasının zorluğu efsane dizi Dark Souls, Netflix’in elinde bir anime dizisine dönüşebilir.

Kaynak:https://www.giantfreakinrobot.com/ent…

İlk oyunuyla 2011 yılında tanıştığımız Dark Souls serisi, bizi hayatta kalmanın en güzellerin işi olduğu bir evrenle tanıştırdı.

FromSoftware, çıkış yaptığı 2009 yılından bu yana Demon’s Souls’un ardından Dark Souls serisi ile çıtayı yükseltmiş ve zorluğuyla ünlü Dark Souls serisi oyuncular tarafından sevilmişti. Zorlu düşmanları ve patronları yenmenin tek yolunun daha iyi olmak olduğu seri, yıllardır bitirmeyi başaran oyuncular için bir onur nişanı gibi.

Dark Souls serisi oyun dünyasını kasıp kavurduktan sonra artık bir dizi uyarlamasıyla karşımıza çıkabilir.

Sitenin özel bir kaynağa dayanarak Giant Freakin Robot adını verdiği habere göre Netflix’in bir sonraki oyun uyarlama işi Dark Souls animesi olabilir. Genel kanı animenin ilhamını oyun serisinde geçen olaylardan alacağı, kısacası serinin hikayesine sadık kalacağı yönünde.

Netflix daha önce oyun uyarlaması anime serisi ile karşımıza çıkmıştı.

Tekken Bloodline, Cyberpunk: Edgerunners, Dragon’s Dogma ve Castlevania gibi oyuna uyarlanan anime serileri genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve hem izleyiciler hem de oyuncular tarafından beğenildi. Dark Souls animesi için hangi stüdyoyla çalışılacağı bilinmiyor ancak Castlevania’nın arkasındaki ekip, hem görsel tarzı hem de hikayenin işleyiş şekliyle bu iş için mükemmel bir seçim olabilir.

Peki Dark Souls animesi ne zaman çıkış yapacak?

Bu noktada elimizdeki bilgilerin resmi olmadığını ve sızıntı olarak değerlendirildiğini belirtmek gerekiyor. Kısacası olası bir Dark Souls animesi henüz resmi olarak duyurulmadı bile. Bu bağlamda, olası bir çıkış tarihi belirtmek için çok erken.

havranajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu