Haber

Çayırova Belediye Başkanı: 4 yılda ilçemizde bin 300 kupa ve madalya kazandık

İlçede yürütülen projeleri gençlere tanıtan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “4 yılda ilçemizde 1.300 kupa ve madalya kazandık” dedi.

Vatandaşlarla bir araya gelerek Çayırova’da tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri tanıtan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bu kez gençlerle buluştu. Yeni dönemde Çayırova’nın her mahallesine birbirinden değerli eserler kazandırdıklarının altını çizen Lider Çiftçi, üretimi tamamlanan ve devam eden projelerin ilçeye yeni bir vizyon katacağını söyledi.

İlçe için ikinci spor Bir spor salonu eklediklerini anlatan Lider Çiftçi, “Çocuklarımız istedikleri sporu yapsınlar diye yeni şubeler açtık. 4 yılda ilçemizde 1.300 kupa ve madalya kazandık. Akse’deki spor salonumuzun yanı sıra, yeni spor salonunu ilçemize kazandırıyoruz.Yeni spor salonumuzda aynı anda 9 branşta spor yapılabiliyor.Yaptığımız girişimler sayesinde ilçemize yatılı Anadolu Spor Lisesi kazandırıyoruz. Çayırova’ya daha modern okullar kazandıracağız ve bu sayede Çayırova’mız daha kaliteli ve markalaşan bir ilçe haline gelecek.”

Gençlik merkezi projesinin hızla ilerlediğinin altını çizen Lider Çiftçi, en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını bildirdi. – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu