Ekonomi

Togg için geri sayım! “100. Yıl Özel Dizisi” NFT’lerinin müzayedesi yarın başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Togg’un resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda “NFT müzayedesi, YeniLig yarışması, çekiliş. 2023 yılında teslim edilecek Togg akıllı cihazları için ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle kullanıcılarımızla buluşacak. Çok yakında sırasıyla Togg Trumore’da!” Togg’un müzayede ile NFT satışı için geri sayım başladı.

20 BİN KİŞİ SATIN ALMAK İÇİN BEKLİYOR

Togg’un açıklamasına göre yaklaşık 20.000 kişi, “100. Yıl Özel Serisi” için ön siparişe katılım hakkı sağlayacak ve teslimat sırasını belirleyecek olan 2023 NFT koleksiyonu için Trumore uygulaması üzerinden şimdiden “cüzdanını” hazırladı. ” Akıllı Cihazları Değiştir.

SATIŞLAR 19.23 PAZAR GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR.

5 Şubat Pazar günü saat 19.23’te başlayacak açık artırma için binlerce kullanıcının daha cüzdanlarını oluşturarak 2023 “100. Yıl Özel Serisi” Togg Akıllı Cihazlar için teklif vermesi bekleniyor. Açık artırma 15 Şubat’a kadar devam edecek. Kısa bir süre önce kullanıcıların hizmetine sunulan Trumore uygulamasına 200 binden fazla kişi kayıt oldu ve oturum sayısı 1,1 milyonu aştı. Kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak çözümler sunacak olan Trumore uygulamasını kullanan 8 kişi, “100. Yıla Özel Seri” Togg Akıllı Cihaz test sürüşünü kazandı.

NFT’ler UYGULAMADAN ALINABİLİR

App Store, Google Play ve App Gallery’de bulunan Trumore uygulamasını indirip Tru.ID oluşturan kullanıcılar, Avax ile aynı alanda yer alacak olan “NFT Satın Alma Platformu” üzerinden yalnızca bir NFT için teklif verebilecekler. dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları dijital varlıklar. Müzayede sırasında ilgili NFT’ye en yüksek teklif verilmesi durumunda ön sipariş hakkı teklif sahibine ait olacaktır. Uygulamada yer alan “hemen satın al” seçeneği sayesinde kullanıcılar, açık artırma süresinin bitmesini beklemeden ilgilendikleri NFT’ye sahip olabilecekler. Müzayede sonucunda NFT sahibi kullanıcılar, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak üretilen “100. Yıla Özel Seri” Togg Akıllı Cihazlar için ön siparişe katılma ve teslimat sırasını belirleme hakkına da sahip olacak. .

gudul-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu