Ekonomi

Sodexo Avantaj ve Ödüller 3 Ödül Kazandı

Sodexo Advantage and Reward, çalışan bağlılığını artırmak ve yetenek gelişimini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği projelerle uluslararası saygın ödül komitelerinden “Bronz”, Stevie’den “Bronz” ve Brandon Hall’dan “Gümüş” ve “Bronz” olmak üzere 3 ödül kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, “Çalışan Bağlılığı” alanında lider marka olarak faydalar dünyasını şekillendiren Sodexo Advantage and Rewards, çalışanları desteklemek amacıyla geliştirdiği projelerle uluslararası alanda 3 ödül daha kazandı. şirket yeteneklerinin geliştirilmesi ve çalışanların motivasyonunun ve bağlılığının arttırılması.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sodexo Advantage and Reward İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Feride Düzduran Gündüz, şirketlere sunulan yenilikçi projeleri öncelikle Sodexo bünyesinde hayata geçirerek çalışan bağlılığını ve motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Sodexo olarak müşterilerimize çalışan deneyimini artıracak, çalışan bağlılığını güçlendirecek ürün ve hizmetler sunuyor, her gün milyonlarca insanın hayatına dokunuyoruz. Bu noktada öncelikle deneyimi mükemmelleştirmekle başlamamız gerektiğine inanıyoruz. ‘Değişim Sensin’ diyerek çalışan deneyiminin geleceğini tanımlıyoruz, çalışan arkadaşlarımızla birlikte tanımladığımız bu yolculukta, farklılıklarımızdan ilham aldığımız kapsayıcı bir ortam yaratmaya büyük önem veriyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın deneyimlerini değerli kılmak, çalışanlarımızın kuruluşumuza katılım ve bağlılıklarını artırmak için çeşitli uygulamalar ve özgün yaklaşımlar kullanırız.Bu amaçla ortaya koyduğumuz projeler, alanında değerli kuruluşlar tarafından ödüllendirilir. “Bu bizi gururlandırıyor.”

Ödüllü İK projeleriyle çalışan motivasyonunu artırıyor

Verilen bilgiye göre, Sodexo Global’in “dijital çalışan deneyimi platformu olma” vizyonu doğrultusunda “dönüşümün baş ülkesi” seçilen Sodexo, çalışanı korumaya yönelik aldığı aksiyonlardan dolayı uluslararası saygın ödül komiteleri tarafından ödüllendirildi. Bu dönüşüm sırasında sadakat ve motivasyon.

Şirket, The Stevie Awards İnsan Kaynakları kategorisinde kazandığı “Bronz” ödülle, tüm çalışanlarının katılımını sağlayarak hayata geçirdiği dijital ve güncel uygulamalarıyla kültürel dönüşümü başarıyla yürüttüğünü bir kez daha kanıtladı. çalışanlar.

Fiziksel yemek kartından tamamen dijital bir yapıya dönüşen Sodexo’da, açık iletişimi destekleyen, geri bildirim kültürünü, takdiri ve ödüllendirmeyi teşvik eden anlık ödül sistemi SodexOnspot’un başarısı, Brandon Hall’da “Bronz” ödülle taçlandırıldı. Ödüller – Yetenek Yönetimi kategorisi.

Sodexo ayrıca “Ürün Odaklı Satış”tan “Değer Odaklı Satış”a dönüşüm sürecinde yönettiği organizasyonel dönüşüm ve yetkinlik geliştirme programıyla Brandon Hall Awards-Satış Performansı kategorisinde “Gümüş” ödül almaya hak kazandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu