Teknoloji

Önceki Gün Yine Ertelendi! Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncı MyTona ve geliştirici Fntastic tarafından oyunseverlerin beğenisine sunulacak hayatta kalma MMO oyunu The Day Before, ticari marka uyumsuzluğu nedeniyle daha önce planlanan 1 Mart çıkış tarihini 10 Kasım’a erteledi. The Day Before’ın PC platformunda yayınlanmasının ardından daha ileri bir tarihte PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkması planlanıyor.
 
Önceki Gün çeşitli çılgınlıklara saplanıp kaldı
 
 
 
Bizlere kıyamet sonrası bir dünya sunacak olan hayatta kalma oyunu The Day Before ertelendi ve ertelemeyle ilgili gruplar çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şu ifadeler kullanıldı: “Hayatta kalma oyunu The Day Before, adından dolayı özel bir kişinin isteği üzerine Steam’de bloke edilmişti. Biliyorsunuz oyun Ocak 2021’de duyurulmuştu. Duyuru anında ‘The Day Before’ Amerika Birleşik Devletleri’nde ‘The Day Before’ isminin ticari markasını tescil ettirmek için önümüzde bir başvuru formu dolduruldu.”
 
Fntastic ekibi bugün bir başka Twitter gönderisinde, “Oynanış videosu için önce avukatlarla görüşeceğiz. Onu ancak ondan sonra yayınlayabiliriz.”
 
The Day Before’da kaynak bulmak için terk edilmiş arabaları, konutları ve gökdelenleri arayacağız, kolonide topladıklarınızı satıp diğer oyuncularla iletişime geçeceğiz, zombilere ve diğer oyunculara karşı mücadele edip yeni dünyanın efsanesi olmaya çalışacağız.
 

 

demirozu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu