Ekonomi

Minycenter istikrarlı büyüme stratejisine devam ediyor

Tekstilden oyuncağa, bebek malzemelerinden beslenme ürünlerine kadar yüzlerce marka ve binlerce ürünü tüketicisiyle buluşturan Gami Giyim, Carters & Minycenter markalarıyla Bursa’daki 2. mağazasını Bursa Downtown AVM’de açarak toplam mağaza sayısını artırdı. Türkiye’de 19.

Carter’s, Oshkosh, Skiphop, Boboli, Stephen Joseph, Rosalita SenoritasDünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan ve aynı zamanda Minycenter markasıyla kendi özel dokuma koleksiyonunu da sunan Minycenter, müşteri taleplerine cevap verebilmek adına büyümeye devam ediyor.

Bursa’nın yeni projesi Downtown AVM’de açılan yeni projedir. Carter’ın / MinycenterMağazanın toplam alanı 167 metrekaredir.

 

Minycenter E-Ticaret ve Pazarlama Küme Yöneticisi Necmi Kahraman ; ‘Marka bilinirliğimizi ve mağaza sayımızı artırmaya yönelik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bursa’da 2. mağazamızı açtık ve hedef kitlemizin olduğu lokasyonlarda yeni mağazalar için görüşmelerimize devam ediyoruz. Online kanallarımız üzerinden 7/24 müşterilerimizin hizmetinde iken mağaza sayımızı artırarak onların ihtiyaçlarına en uygun lokasyonlarda olmaya çalışıyoruz. Açtığımız her mağazayla ana hedefimiz, bebek sahibi olmayı bekleyen, bebeklerini ve çocuklarını bilinçli yetiştiren, araştırmayı ve tavsiye almayı seven, yeni nesil ebeveynlere kusursuz bir hizmet sunmaktır. kaliteli, fonksiyonel ve kaliteli ürünler. 2024 yılında İstanbul ve mağazamızın bulunmadığı şehirlerde yeni mağazalar açarak tüketicilerimize daha yakın olmayı hedefliyoruz.’ söz konusu.

 

Gami Giysileri Hakkında:

İpek Özilhan Özkan önderliğinde Carter’s markasıyla yola çıkan Gami Giyim, yeni stratejisiyle bebek, çocuk ve ebeveynlerin tüm ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ve dayanıklı yerli ve yabancı pek çok markayı Minycenter çatısı altında sunmaya başladı. 2019 yılında uygulamaya konulmuştur. Ayrıca 2021 yılında ‘mini merkez’ Kendi koleksiyon ve tasarımlarını markası altında sunmaya başladı. Minycenter ve Carter’s rolünde Gami Giyim; Toplamda 19 mağazası bulunuyor. Aynı zamanda minycenter.com.tr ve cartersoshkosh.com.tr üzerinden Türkiye’deki tüm ödeme yapan müşterilerine 7/24 kesintisiz ve güvenli online alışveriş imkanı sunmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu