Haber

Kılıçdaroğlu’nun en çılgın projesi demokrasi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Kemal’in en çılgın projesi demokrasidir gençler. Çünkü demokrasi ve özgürlük gençlere verilebilecek en güzel devrimlerdir.” notuyla yeni bir görsel yayınladı. Yayınlanan görselde Kılıçdaroğlu; Yaşasın demokrasi, yaşasın aşk, yaşasın aşk, yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Türkiye.

Millet İttifakı Başkan Adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 18.04’te Twitter hesabından; “Akşam 7’de Kemal Bey’in en çılgın projesini açıklamak için buradayım” mesajı atmıştı.

Kılıçdaroğlu, saat 19.00’da Twitter hesabından “Sayın Kemal’in en çılgın projesi demokrasidir gençler. Çünkü demokrasi ve özgürlük gençlere verilebilecek en güzel devrimlerdir” notuyla yeni bir görsel yayınladı. Kılıçdaroğlu, görselde; söz konusu:

“MEDYAYI ASKER GİBİ HİZALAYIP TÜM KANALLARI YAYINA ZORLADIĞIM ZAMANDA HİÇ VE ASLA GÖRÜNTÜM OLMAYACAK”

“Dün yine büyük bir tuhaflık ile karşı karşıya kaldık. Türkiye’nin bütün kanalları Erdoğan tarafından gasp edildi. Bir kişi karar verdi ve sen televizyonlarından biriydin. Dünkü fotoğraf, demokrasinin olmadığı bir ülkenin hangi hallere düşeceğini çok iyi gösteriyordu. Fotoğraf bu.(Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gazetecilerin sorularını yanıtladığı 30 televizyon kanalındaki tekli ve ortak yayının görüntüsü gösteriliyor) Çok net konuşayım medyayı önüme dizdiğim bir sahne şöyle bir asker ve bütün kanallar zorla yayın yapsın benim zamanımda asla ve asla olmayacak ve devlet bu reformları tek başına yapmayacak, biz bu kadar yaparsak sonuç aynı olur. medyanın sonu gelecek ve bu medya rezaleti sonsuza dek çözülecek.Açık etik kurallar, net yasalar olacak.

“BÜYÜK BİR SEVGİYLE TÜRKİYE’Yİ BAĞLADIK. BUNU BEN DEĞİL SİZ YAPTINIZ SEVGİLİ HALKIM”

hadi yaşayalım oy sürece. Bu süreçte çok memnun olduğum şeyler oldu ama biraz İngiltere’de kalan birkaç şey de oldu. Çok eğlendim; çünkü büyük bir aşkla Türkiye’ye kenetlendik. Bunu ben değil siz yaptınız değerli halkım. Bizim gibi düşünen ya da düşünmeyen herkese kalbimizi açtık. Memleketi aşka boğduk. Saray öfke içinde boğulurken bunu yapabilmemizin ne kadar şaşırtıcı olduğunu söylememe gerek yok.

“SİYASİ ELLERİNİN KIYAFETLERİNİZDEN SONSUZA KADAR ÇEKİLMESİNİ İSTİYORUM”

Üzüldüğüm şeye gelince, muhtemelen içimde kalan tek şey; kadın giyimi kanununu çıkaramadık. Erdoğan önce sorunu sulandırdı. Sonra kaydı. Kadınları yine hayal kırıklığına uğrattı. Her neyse, umarım seçimden sonra bunu başarabiliriz. Sevgili genç hanımlar, özellikle dindar kızlarım, kardeşliğinizin daim olmasını istiyorum. Kıyafetlerinden sonsuza kadar siyasetin çıkmasını istiyorum. Gençliğin ortasında esen barış rüzgarlarını kurumsallaştırmak istiyorum. Benim en çok keyif alacağım şey ise AKP eliyle kadın evlatlıktan bahseden bir terör örgütü partisinin Meclis’e getirdiği ekiplerin önünde bunu yapmak. Yüzlerine bağıracağız. Bu kızlara asla dokunamayacaksın. Onların özgürlüğüne asla sahip olamayacaksın.

“HERKES TÜRKİYE OLMAK İSTEYECEK. UZUN DEMOKRASİ, UZUN AŞK, UZUN AŞK, UZUN CUMHURİYET…”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu