Haber

Büyükşehirli gençler için ayak tenisi kortu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin ortasında büyük ilgi gören ayak tenisinin gelişmesi için Beach Park’ta iki ayak tenisi alanı oluşturdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz spor kurslarının yanı sıra yeni ilçe spor sahaları ile Antalyalıları her yaştan sporla buluşturuyor. Özellikle gençler arasında popüler olan ayak tenisinin gelişmesi için Büyükşehir Belediyesi de çalışıyor. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Beach Park’ta iki adet ayak tenisi alanı oluşturuldu.

İKİ ALAN OLUŞTURULDU

Ayak tenisine özellikle gençlerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Türker Ahmet Özay, şunları söyledi:

“Halkımızın talepleri doğrultusunda sürekli olarak yeni tesisler yapmaya ve her türlü spor tesisini açmaya çalışıyoruz. Ayak tenisi oynamak isteyenler için çok güzel 2 kort oluşturduk. 24 saat gece aydınlatmamız mevcuttur. Rezervasyon uygulaması yok. İsteyen istediği zaman gelip burada eşiyle ayak tenisi oynayabilir. Tüm Antalyalıları ayak tenisi oynamaya davet ediyoruz.”

Ayak tenisi oynamayı çok sevdiklerini söyleyen gençler, kendilerine böyle bir fırsat verdiği için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e de teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu