Haber

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak? AÖF Sınav Sonuçları Hakkında Merak Edilenler

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz yarıyılı final sınavlarının ardından AÖF sınav sonuçları merak konusu oldu. 21-22 Ocak tarihlerinde sona eren sınavın ardından Açıköğretim Fakültesi kesin sonuçları sorgulanıyor. 2022-2023 akademik yılı AÖF sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili araştırmalar başladı. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AÖF sınav sonuçları belli mi? İşte 2023 AÖF sonuçları hakkında merak edilenler…

AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir bilgi verilmedi. Geçmiş yıllara bakıldığında sonuçların 10-15 gün içinde açıklanması bekleniyor.

AÖF Bütünleme Sınav Tarihleri ​​Nelerdir?

AÖF’te bütünleme sınavı yoktur. İşte sınav tarihleri:

  • Bahar Yarıyılı Ara Sınavı: 15- 16 Nisan 2023

  • Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 27- 28 Mayıs 2023

  • Yaz Okulu Sınavı: 19 Ağustos 2023

AÖF sınav sorularına itiraz süresi dolmuştur.

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı sorularına itirazlar 2 (iki) iş günü içerisinde Öğrenci Otomasyonu üzerinden yapılmıştır. 24 Ocak Salı günü saat 17.30’dan sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmadı.

AÖF Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Açıklandığı andan itibaren AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrencilerin Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin kullandıkları login.anadolu.edu.tr sistemi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu